Sağlıklı Adımlar Projesi

Proje Hakkında

3. sınıf öğretmen, öğrenci ve velilerine yönelik olarak uygulanan Sağlıklı Adımlar, yeni nesillerin yeterli ve dengeli beslenme bilincine sahip olması ve fiziksel olarak daha aktif olmalarına destek olmak amacıyla geliştirilen bir kurumsal sosyal sorumluluk projesidir. Sağlıklı Adımlar, Nestlé’nin dünya çapında 70’e yakın ülkede yürüttüğü ve 6 milyona yakın çocuğa ulaştığı Nestlé Healthy Kids (Nestlé Sağlıklı Çocuklar) programının bir parçasıdır.

Proje, Hayat Bilgisi dersinin “Okul Heyecanım” teması ve Beden Eğitimi dersinin “Etkin Katılım ve Sağlıklı Yaşam” öğrenme alanındaki “Düzenli Fiziksel Etkinlik” alt öğrenme alanının ilgili kazanımlarıyla örtüşecek şekilde bu ders saatlerinde uygulanmak üzere programlanmıştır.

Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 13:26 - Görüntülenme: 20