Eyl

Okulumuzda,  velilerimize yönelik kurslar açılacaktır. Kurslara katılım ücretsizdir.

Eyl

Okulumuz Müdür Yardımcıları ve Rehber Öğretmenlerinin Sorumlu Olduğu Sınıflar

Ağu

2023 Eylül ayının sonu itibari ile 69 ayını tamamlayan çocukların kayıtları otomatik olarak İlkokul 1. sınıfa yapılır.

Her hangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

2017 Ekim, Kasım, Aralık doğumlu çocukların 1. sınıf  kayıtları bir yıl ertelenebilir (Anne ya da babanın idareye vereceği dilekçe ile). Bu çocuklar isterlerse anaokuluna gidebilirler.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

MİMAR SİNAN TUZLA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

ÖĞRENCİ KAYIT TAKVİMİ

Ock

AİLE-OKUL KİTAP OKUMA ATÖLYESİ projesi kapsamında her ay bir kitap belirlenip okunacak ve sonrasında değerlendirme toplantısı yapılacaktır.

DANIŞMA-YÖNLENDİRME

2021-2021 BİLSEM ÖĞRENCI TANILAMA VE YERLEŞTİRME TAKVİMİ.

Her yıl BİLSEM sınavına 1, 2 ve 3. sınıf seviyesindeki öğrenciler başvurabiliyordu.  Ancak bu yılki yayınlanan kılavuzda ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf seviyelerindeki öğrencilere başvuru hakkı tanındı.

Ekm

Halk eğitimi merkezlerinde '' Açık Öğretim Ortaokul ve Açık Öğretim Lise'' kayıtları devam etmektedir.

Son gün 15 ekim

*1 yılda ortaokul.