İSTANBUL / TUZLA - Mimar Sinan İlkokulu

Mimar Sinan İlkokulu

Mimar Sinan Mahallesi Altay Sokak No15 Tuzla / İstanbul
Vizyon
"Öğrencilerin ilgi yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı düşünen sorgulayan okuyan araştıran toplum ve dünya sorunları ile ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştirildiği bir model okul olmaktır".
Misyon
"Öğrencilerimizi insan haklarına saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş demokrasiye saygılı hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk şuuru gelişmiş karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan bireyler olarak yetiştirmektir".
Akademik, Sosyal ve Kültürel alanlarda başarılarımız mevcuttur.
Öğrenci :2010
Revir:1
Öğretim Şekli :İlkokul Tam Gün Anaokulu İkili Sabah-Öğle Özel Eğitim Sınıfları İkili Sabah-Öğle
İlkokul 08.50-14.40
KALORİFER
Ulaşım
Okulumuza Pendik-Kadıköy istikametinden 130Ş-133Ş-500T hatlı otobüsleri ve Pendik - Şifa minibüsleri ile ulaşılabilir.
Servis Bilgisi
Öğrencilerimizin büyük bir kısmı mahalle içinden velileri tarafından getirildiğinden servis ihalesi yapılmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Mimar Sinan Mahallesi Altay Sokak Nu:15 - Tuzla/İSTANBUL (Tuzla Kiptaş 2.Etap Bitişiği)
Okulumuz İlçe Merkezine 7 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Spor Salonu ve Oyun Odasında futsal, jimnastik, voleybol, basketbol, akıl oyunları ve satranç oyun etkinlikleri yapılmaktadır.
TBA Görsel Sanatlar çalışmaları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
BESLENME DOSTU OKUL, BEYAZ BAYRAK, İYİLİKTE YARIŞAN SINIFLAR, VELİ AKADEMİLERİ, OKUL SAĞLIĞI PROJESİ, AĞAÇLARIN ADLARI İSTANBUL PROJESİ, OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ, KİTAP OKUMA SAATİ PROJESİ, HAREZMİ PROJESİ
E-twinning, Erasmus
Konferans Salonuna 160 kişiliktir.